Oversigt over gårde
Kort over gårdenes placering
Om økoturisme
Landsforeningen for Økologisk Landboturisme
Reserver overnatninger eller bestil en brochure
Links


7: Jylland
Hellevad Vandmølle, Rødekro


Hellevad Vandmølle
Vandmøllevej 13
6230 Rødekro

Tlf.: 74669344

Mobiltlf: 24839344

Email: kontakt@vandmoellen.dk
Web: www.vandmoellen.dk


Hellevad Vandmølle er en gård med mange facetter. Vi ligger I hjertet af sønderjylland omgivet af dejlig natur med en lille sø i baghaven og en lille å strømmende gennem vores ejendom. På vores 80 ha driver vi et økologisk landbrug med brødkorn, grøntsager, kvæg, grise, får, høns og heste.

I weekender og ferier er vores 10 lejligheder fyldt med dejlige gæster som deltager når dyrene skal fodres, de leger på høloftet, hopper på trampolin, laver bål, eller deltager i de planlagte aktiviteter så som ridning og klatring. Derudover er det muligt at booke massage, ekstra ridning eller monkey fitness.

Vores lejligheder er designet til familier med 2-4 børn. Stilen er holdt autentisk og hyggelig. Der er et lille køkken i hver lejlighed men som flest nyder godt af, er det muligt at tilmelde sig måltider tilberedt i vores professionelle køkken hvor maden primært er lavet af egne økologiske produkter.

Om I kommer i en weekend, helligdage eller længere ferier er der altid noget at tage sig til og vi glæder os til at møde dig og din familie.

Find mere information eller kontakt os via vores hjemmeside www.vandmoellen.dk

Vidtskue, Økologisk Bondegårdsferie Vidtskue, Økologisk Bondegårdsferie

Vidtskue, Økologisk Bondegårdsferie Vidtskue, Økologisk Bondegårdsferie